Om företaget

Fastighetskonsult Stranderman AB är ett företag med fokus på kunden. Genom att anlita oss, kommer Du att få en verkligt personlig service!

Företaget drivs idag av Peter Stranderman. Peter är certifierad kontrollansvarig, KA. Peter har jobbat inom bygg-och fastighetsbranschen sedan mitten på 90-talet. Han har varit anställd på flera stora fastighetsbolag i Göteborg där han har ansvarat för större byggprojekt med fokus på byggnadsteknik i kommersiella fastigheter men också daglig drift av större fastighetsbestånd med drift och underhållsfrågor.

Peter är en engagerad, driven och målmedveten person som har ett genuint intresse för fastigheter och även för möten med människor. Peter är certifierad av SP Sitac och medlem i KARF, Kontrollansvarigas riksförbund.

        

Peter själv säger såhär:

Fastigheter har alltid varit ett mycket stort intresse för mig, jag brinner verkligen för det och skulle inte kunna tänka mig att jobba med någonting annat.

Jag kan förstå dem som inte har lika stor erfarenhet att det känns som att det är mycket regler kring det här med byggnation. Men man tar det steg för steg. Där hoppas jag att Fastighetskonsult Stranderman AB kan komma in och vara en stöttepelare i byggprocessen. Att jag kan dela med mig av min erfarenhet och mitt engagemang.

Så tveka inte att höra av er!